logo_imma

La mort com a celebració de vida

Més que por a la mort, tenim por a la idea de la mort. 

És un tema que en general evitem però la mort, és l’única certesa de la nostra existència. Acceptar que som éssers finits, és complex i ens fa vulnerables, conversar-ne i prendre consciència d’aquest fet ens ajuda a entendre el que sentim i facilita a les persones del nostre entorn poder expressar el que senten.

Afrontar el tema de la mort d’una forma serena, ens porta a crear una cosa bonica, un comiat. Tots hauríem de poder tenir un final amb les persones que estimem.


Acompanyar la mort, obrir-li la porta és un cant a la vida, les persones que viuen d’acord amb aquest coneixement se’n van amb menys patiment i deixen una millor herència emocional als que queden.

Acomiadar-te bé és tancar el procés de vida, és l’última pàgina de la teva història i mereix ser celebrada.

Hola! Sóc l’Imma Tàpies. Aquest és el meu blog, un espai de reflexió, d’obertura i de familiarització amb  diferents conceptes i visions de tot el que envolta la mort.

Aquí hi trobareu informació,  documentació i històries relacionades amb el comiat, el llegat emocional, la consciència que la mort forma part de la vida i el dol, aquest procés tan important i necessari en els moments de pèrdua.

Espero que la naturalitat amb la qual m’agrada comunicar-me, que sento és la meva essència, et porti a confiar en mi quan em necessitis.  

Una abraçada

Imma