logo_imma

El meu projecte

Aquesta sóc jo ahir dia 20 de maig de 2020, entre nerviosa i emocionada just abans de l’entrevista de ràdio del programa «Tot és possible» a Rac1.

Vaig tenir l’oportunitat d’explicar bona part del meu projecte a través d’un gran altaveu i em sento afortunada. Un dels meus objectius és començar a sembrar la llavor de la reflexió sobre com vivim la mort, i contribuir des de la naturalitat i proximitat a aquest canvi de paradigma al qual estem anant.

Ja no fem les coses com es feien fa 20 anys, som una societat cada vegada més creativa i que ens sentim cada vegada més còmodes fent brillar la nostra naturalitat i autenticitat.

Avui sé del cert que sou moltíssima gent que teniu ganes de fer les coses diferents i que esteu oberts i teniu ganes de fer les coses d’una altra manera. Ahir m’ho vàreu fer arribar així.

Gràcies per compartir-ho amb mi, em sento afortunada.

Aquests dies, us aniré explicant mes detalladament el meu projecte en aquest blog .

Us deixo l’enllaç a la noticia, al final trobareu l’audio de l’entrevista.

Una abraçada

Imma

https://www.rac1.cat/programes/tot-es-possible/20200520/481301234427/homenatge-morts-coronavirus-comiat-idees-imma-tapies-funerals-biohomenatge.html?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=rac1_programes ht

Hola! Sóc l’Imma Tàpies. Aquest és el meu blog, un espai de reflexió, d’obertura i de familiarització amb  diferents conceptes i visions de tot el que envolta la mort.

Aquí hi trobareu informació,  documentació i històries relacionades amb el comiat, el llegat emocional, la consciència que la mort forma part de la vida i el dol, aquest procés tan important i necessari en els moments de pèrdua.

Espero que la naturalitat amb la qual m’agrada comunicar-me, que sento és la meva essència, et porti a confiar en mi quan em necessitis.  

Una abraçada

Imma